John Henry

Dwayne Johnson og Terry Crews skal spille folkehelten John Henry i hver sin film

Alle vil lage film om legenden John Henry om dagen!

Det er snart et år siden Dwayne "The Rock" Johnson, fortiden aktuell med "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" avslørte at han skal spille legenden John Henry i Netflix-filmen "John Henry and the Statesmen".

En skulle kanskje tro at Johnsons popularitet var nok til å holde enhver konkurrent på avstand, men Saban Films ser ikke ut til å bry seg nevneverdig. Nylig annonserte de at Terry Crews ("Deadpool 2") skal spille John Henry i en kinofilm satt til dagens Los Angeles, og Crews får selskap av blant annet Chris Bridges aka "Ludachris". Vi har dermed ikke bare én, men TO John Henry-filmer på vei! Det skriver /Film.

Så hvem er egentlig denne John Henry alle vil lage film om? I folkloren var arbeideren John Henry så bælsterk at han gikk med på å konkurrere om å knuse seg fortest mulig gjennom en fjellside. Henry vant, men hjertet sa stopp- og Henry falt om og døde etter konkurransen.

/Film beskriver Sabans film som en moderne adapsjon av den afroamerikanske folkehelten, og filmen har planlagt lansering allerede i begynnelsen av 2020.

Om Netflix' Johnson-versjon også vil foregå i nåtid er vi neimen ikke sikre på, den har heller ikke fått lanseringsdato enda, men vi tipper begge de to filmene er temmelig gira på å møte folket før den andre. Heh.