Good Boys

Tarantinos Hollywood, pubertal moro og Aretha Franklin

Her er ukens premierer på kino!

Brad Pitt i Once Upon a Time...in Hollywood

ONCE UPON A TIME...IN HOLLYWOOD

Premiere: Fredag 16. august

I den 9. filmen fra Quentin Tarantino, møter vi en avdanket tv-skuespiller (DiCaprio), og hans stuntmann (Pitt), som strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i 1969 Los Angeles.

Billetter, trailer og mer om filmen

2517_D004_00056R.jpg

GOOD BOYS

Premiere: Fredag 16. august

Tre pubertale 12-åringer tar seg hodet over vannet når de snubler inn i en salig røre av stjålet partydop, sexleketøy og hevnlystne tenåringsjenter. Når guttene ditcher skolen for å rette opp situasjonen, er det kun den første i rekken av elendige avgjørelser som tar dagen i en episk dårlig retning. Og alt dette bare for å få sitt første kyss. Hysterisk komedie fra skaperne av Superbad, Bad Neighbors og Sausage Party.

Billetter, trailer og mer om filmen

AmazingGrace1.jpg

AMAZING GRACE

Premiere: Fredag 16. august

Sydney Pollacks enestående dokumentasjon av live-innspillingen av Aretha Franklins bestselgende gospel-plate med samme navn, fra 1972. Opptakene er gjort i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Den planlagte filmatiseringen ble aldri ferdigstilt – men nå, nesten 50 år senere, gjøres det unike historiske materialet endelig tilgjengelig for publikum.

Billetter, trailer og mer om filmen

Neste uke...

Er det premiere på "Askeladden - I Soria Moria slott", "Fisherman's Friends", "Kvinnen som glemte sin fortid", "Ready or Not", "The Dead Don't Die".