The Flash, Andy Muscietti

The Flash blir It-regissørens neste film

Andy Muschietti teamer opp med Ezra Miller.

Da kan det se ut til at "The Flash" har funnet sin regissør, endelig. Allerede tidligere i sommer begynte ryktene å svirre om at Andy Muschietti ("It" & "It: Chapter 2") var i forhandlinger med Warner Bros. om superhelt-prosjektet, men Muschietti selv har holdt kortene tett til brystet...frem til nå.

I et intervju med Fandango, har regissøren, til vår store glede, bekreftet at han er mannen som skal dra "The Flash" i havn.

Muschietti kommer derimot IKKE til å bringe sine erfaringer fra horror-universet inn i "The Flash":

- An element of horror? I don’t think so. What captivated me aboutThe Flashis the human drama in it. The human feelings and emotions that play in the drama [of it]. It’s going to be fun, too. I can’t promise that there will be any horror [elements in it], really, but it’s a beautiful human story.

Les også: Finaletraileren for Joker: Den som ler sist, ler best

Ezra Miller som The Flash
Ezra Miller som The Flash

Trøbbel på veien

Det har vært en lang vei å gå for DC Comics-adapsjonen, som startet utviklingsprosessen allerede tilbake i 2015. En rekke potensielle regissører, som Seth Grahame-Smit (Dark Shadows), Rick Famuyiwa og John Francis Daley- og Jonathan Goldstein, har vært inn- og ut av prosjektet. På toppen har det vært uenigheter mellom studioet og hovedrolleinnehaver Ezra Miller om visjonen for filmen. Studioet har ønsket en lysere film, og Miller har ønsket en mørkere.

La oss krysse fingrene for at Muscietti er Millers perfekte mørke match, og at filmen omsider blir noe av. Innspillingen har forventet oppstart mot slutten av 2020, så fort Miller har gjort seg ferdig med "Fantastic Beasts 3".

Muschiettis "It: Chapter Two" har norgespremiere på kino 6. september - les mer om filmen her.