BWOC_photo_LarsOlavDybvig_3CopywrightMotlysAS.jpg

Ukens premierer: Downton Abbey, legendarisk katteparadis og norsk kritikerfavoritt

Disse nye filmene kan du se på kino denne uka!

BARN - Lykke and Anders - Jan Gunnar Røise and Ella Øverbøe.jpg

BARN

Premiere: Fredag 13. september

Det kritikerroste norske dramaet "Barn" skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Billetter, trailere og mer om filmen

Downton Abbey

DOWNTON ABBEY

Premiere: Fredag 13. september

Ventetiden er over! Bli med tilbake til Downton Abbey og finn ut hvordan det går med favorittkarakterene fra en av tidenes mest populære TV-serier. Filmen utspiller seg i tidsrommet 1927 til 1929, og Downton får besøk av selveste Kong George V og Dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.

Billetter, trailere og mer om filmen

Felix på ville veier

FELIX PÅ VILLE VEIER

Premiere: Fredag 13. september

En dag, nysgjerrig på omverdenen, bestemmer Felix seg for å forlate hjemmet for å finne et legendariske katte-paradis. For å finne sønnen sin, må pappa Bastian overvinne frykten og forene seg med fortiden.

Billetter, trailere og mer om filmen

Neste uke...

...har fire nye filmer premiere på kino; Vi får se Brad Pitt som astronaut i "Ad Astra", og som ikke det var nok, vender selveste Sylvester Stallone tilbake som John Rambo i "Rambo: Last Blood". I tillegg blir eventyret "Dora og den gylne byen" og feelgood-filmen "Yomeddine" å se.