Miley Cyrus, Lana del Rey og Ariana Grande

Stjernetrio teamer opp for ny film

Miley Cyrus, Lana del Rey og Ariana Grande klare for girlpower!

Elizabeth Banks, kjent fra "Hunger Games"-filmene, var klar i talen da hun skulle finne musikkfølge til sin versjon av "Charlie's Angels".

– Det var viktig form å sparke i gang "Charlie's Angels" med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks.

Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev "Don't Call Me Angel" i spann med finske Alma – og eneste hane i kurven, svenske Max Martin.

Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29. november.

Les også: I disse filmene har skuespillerne faktisk sex

SAMMEN I MUSIKKVIDEO: Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana del Rey
SAMMEN I MUSIKKVIDEO: Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana del Rey

Slår fra seg

Ariana Grande er medprodusent for albumet sammen med stjerneprodusenten Savan Kotecha, som har vært med på å skrive en rekke av Grandes sanger, og manager Scooter Braun – han som Taylor Swift har en hel hønsegård å plukke med.

Elizabeth Banks kaller "Don't Call Me Angel" for "en klangfull og meningsfylt sang som også slår kraftig fra seg".

For eksempel synger Miley Cyrus "I make my money, and I write the checks. So say my name with a little respect" – mens hun bokser i vei i musikkvideoen.

Se musikkvideoen øverst i artikkelen!

CHARLIE'S ANGELS: Ella Balinska, Kristen Stewart, regissør Elisabeth Banks og Naomi Scott.
CHARLIE'S ANGELS: Ella Balinska, Kristen Stewart, regissør Elisabeth Banks og Naomi Scott.

Nye engler

Dette er tredje kinofilm ut viet "Charlie's Angels". De første to kom i 2000 og 2003, inspirert av en svært populær TV-serie som rullet over skjermene fra 1976 til 1981. I Banks' versjon, som hun selv skrev manus til, finner man Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska som de stridsklare englene.

Elizabeth Banks gjorde sin regidebut med musikkspekkede "Pitch Perfect 2" i 2015, der blant andre Anna Kendrick, Rebel Wilson og Hailee Steinfeld var å se – og høre. Samtidig sørger hun for å gi seg selv biroller i filmene.

"Charlie's Angels" har premiere 29. november - les mer om filmen her