Daniel Radcliffe fast

Daniel Radcliffe er gira på Fast & Furious, på én betingelse

...og den er ganske stor!

Etter åtte Harry Potter-filmer, er og forblir Daniel Radcliffe vår alles favoritt-trollmann til evig tid, men fyren har faktisk(!) bevist at han duger til mer enn å svinge staven. De siste årene har Radcliffe spilt i en rekke smale- og til tider ganske snåle filmer, i hvert fall sammenliknet med HP, og for øyeblikket er han aktuell med actionkomedien "Guns Akimbo".

Les også: Norske Thea Sofie kunne fått den heiteste Euphoria-rollen

Verken Fast eller Furious: Daniel Radcliffe
Verken Fast eller Furious: Daniel Radcliffe

Action-Daniel

Under årets filmfestival i Toronto, tok MTV News en prat med skuespilleren om hans potensial som actionhelt- og om han på noe tidspunkt ville teamet opp med Vin Diesel og Dwayne Johnson.

På spørsmål om han kunne være interessert i en rolle i "Fast & Furious"-universet, svarte Radcliffe:

- Is there a part of a non-driver in that?

Videre fortalte skuespilleren at han har førerkort, men at han kun benytter det til å kjøre rundt på ulike filmsett. Ellers trives han ikke bak rattet og innrømmer at han er "skikkelig dårlig på det".

Istedet spøkte han med at "Fast"-gjengen helt sikkert trenger noen til å håndere det administrative arbeidet, og at han er perfekt til å spille den karakteren.

Sorry Daniel, men du er nok for sent ute til "Fast 9" (som allerede er flere uker inn i filmingen). "Fast 10" derimot...