Jonah Hill Batman

The Batman: Jonah Hill forhandler om skurkerolle

Hvem, hvem, hvem?

Jonah Hill er i forhandlinger om å spille en av Lyngvingens erkefiender i Matt Reeves kommende "The Batman". Det skriver The Hollywood Reporter.

Flaggermusmannen selv skal spilles av Robert Pattinson (Twilight), og Jeffrey Wright blir muligens å se som Batmans allierte, kommissær Gordon.

Les også: Stor oversikt: Kommende superheltfilmer!

Forhandlingene med Hill er foreløpig på et tidlig stadium, og noe av årsaken til at det går seigt fremover, er at at de to sidene ikke blir enige om hvilken skurk Hill skal spille. De to karakterene det dreier seg om, er visstnok The Penguin (EH, JA!!!??) og The Riddler...

...og nei, vi skjønner heller ikke diskusjonen.

Uansett, Hill har ingen grunn til å takke ja til roller han ikke tenner på. I løpet av de siste årene har han gått fra å være han vulgære, men sjukt morsomme i "Superbad", til å motta to Oscar-nominasjoner - og spille mot Hollywood-storheter som Brad Pitt og Leonardo DiCaprio. Helt forståelig at man blir kresen.

Vi holder en knapp på pingvinen (til venstre på bildet øverst, om du fremdeles lurer), håper Hill gjør det samme - og gleder oss til filmen lander på kino sommeren 2021.