Gal Gadot i Wonder Woman 1984

Regissøren teaser første trailer for Wonder Woman 1984

#DayofWonder

Den aller første traileren til etterlengtede "Wonder Woman 1984", oppfølgeren til monstersuksessen "Wonder Woman" fra 2017, er rett rundt hjørnet ifølge regissør Patty Jenkins. På mandag, selveste Wonder Woman Day (Ja, selvfølgelig har hun en egen dag) røpet Jenkins datoen for trailerslippet i en Twitter-post.

I posten utdyper hun at klippet vil debutere under Comic Con Experience (CCXP) i Brasil, før det også slippes i resten av verden samme dag. Ifølge arrangementets offisielle nettside er datoen for Patty Jenkins og hovedrolleinnehaver Gal Gadots CCXP-besøk satt til 8. desember 2019, og voilà- der har du også premieredatoen for traileren.

Se Jenkins Twitter-post under:

"Wonder Woman 1984" har norgespremiere 5. juni 2020 og i tillegg til Galdot, vil Chris Pine og Connie Nielsen vende tilbake som Steve Trevor og Hippolyta. Robin Wrights navn står også på rollelista som Antiope, men ettersom hun *spoileralert* dør i den første filmen, regner vi med at det er snakk om flashbacks. Blant nye skuespillere som skal inn på laget, finner vi Kristen Wiig i rollen som skurken Barbara Minerva aka Cheetah og Pedro Pascal i en hittil ukjent rolle. Norske Lisa Loven Kongsli ser dessverre ikke ut til å gjenoppta sin rolle som Menalippe.