Jurassic World

Dette vet vi om Jurassic World 3

Hjelp, dinosaurene er løse!

Joda, det er enda en god stund til vi starter nedtellinga til det tredje kapittelet i "Jurassic World"-trilogien, som har premiere sommeren 2021, men å glede seg - DET er lov! Selv om filmens tittel fremdeles er et mysterium, har vi nemlig samlet opp litt info her og der. Så, here we go...

PRODUSENT: Steven Spielberg
PRODUSENT: Steven Spielberg

Hvem styrer showet?

Steven Spielberg, mannen bak de to første filmene i den opprinnelige Jurassic Park-trilogien, er tilbake, men denne gangen som produsent- ikke regissør.

Regissøren er nemlig ingen ringere enn Colin Trevorrow, som tidligere har levert manus til både "Jurassic World" og "Jurassic World: Fallen Kingdom". Han er også blant forfatterne bak den kommende Star Wars-avslutningen "Rise of Skywalker". Konklusjon; fyren vet hva han driver med.

Trevorrow bidrar også på manussiden, i tillegg til Derek Connolly ("Kong: Skull Island"), Michael Chrichton ("Westworld") og Emily Carmichael (Pacific Rim: Uprising").

Les også: Ikonisk trio teamer opp for Jurassic World 3

Tilbake: Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern
Tilbake: Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern

Rollelista

Tidligere i høst fikk vi vite at "Jurassic World 3" vil gjenforene Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, de tre originale hovedrollene fra "Jurassic Park", i dinosauruniverset for første gang på 26 år. Trevorrow har ifølge Kino.dk uttalt at disse, blant flere grep, skal bidra til å binde serien sammen med den originale Jurassic Park-trilogien.

Du har kanskje lurt på hvor Chris Pratt og Bryce Dallas Howard skal gjøre av seg når den fanvennlige trioen vender tilbake? Vel, de blir akkurat der de er; Pratt og Dallas gjenopptar hovedrollene som Owen Grady og Claire Dearing. Pjuh.

Unge Isabella Sermon, som spilte Maisie Lockwood i "Fallen Kingdom", blir med videre, og det gjør også ringreven BD Wong aka Dr. Henry Wu. Blant ferske ansikter på rollelista, får vi se DeWanda Wise ("She's Gotta Have It") i en så langt ukjent, men stor rolle.

Les også: Regissøren om Star Wars-avslutningen: - Vi kødder ikke

Fra kortfilmen "Battle at Big Rock".
Fra kortfilmen "Battle at Big Rock".

Plottet

Hittil vet vi ikke stort om handlingen, men vi går ut ifra at Trevorrows 8 minutter lange kortfilm "Battle at Big Rock", som utspiller seg et år etter de tragiske hendelsene i "Jurassic World 2: Fallen Kingdom", gir en forsmak på hva vi har i vente. Dinosaurene har lagt øya Isla Nublar bak seg og lever nå side om side med menneskene, noe som byr på...utfordringer.

Se "Battle at Big Rock" øverst i artikkelen (og gjør ventetiden bittelitt bedre).

"Jurassic World 3" har planlagt norgespremiere 11. juni 2021.