Mark Hamill

Se Mark Hamill reagere på sin egen Star Wars audition-tape fra 1976

Kleint, men veldig, veldig koselig.

Du vet når du ser igjen en tegning du tegnet som barn, eller leser en gammel skolestil? Omtrent sånn må Mark Hammill ha følt det da han satt seg ned for å se sin originale audition-tape for rollen som Luke Skywalker.

Star Wars-legenden har utsatt seg for 1976-klippet og (den hyggelige) selvpiningen det innebærer for å promotere N.A.I, en organisasjon som hjelper vanskeligstilt ungdom med å forberede seg til college.

Les også: Regissøren om Independence Day: Resurgence: - Burde aldri ha laget filmen

LIVSLANG ROLLE: Mark Hamill som Luke Skywalker.
LIVSLANG ROLLE: Mark Hamill som Luke Skywalker.

Ford, kulheten selv

Hamills reaksjoner på klippet byr mye moro, og han forklarer blant annet hvordan überkule Harrison Ford var en bedre skuespiller enn ham - til tross for at Ford verken ble filmet eller gjorde audition. Hamill avslører også at han slet med å skjønne hva i huleste filmen dreide seg om, hvordan Chewbacca skulle uttales og var det Hans - eller Han (Solo)?

Strålende er det også å se ham vri seg i stolen av hvordan han som ung leverte egne replikker; "WHO talks like this???".

Nyt klippet øverst i artikkelen.

Et gjensyn med Mark Hamill er rett rundt svingen, i "Star Wars: The Rise of Skywalker" som har premiere 18. desember. Les mer om den her.