Harry Potter

Frem med tryllestaven! Nå kan du bo som Harry Potter på Airbnb

Dette er ikke en drøm.

Kjære Potterheads, drømmer dere om å gjøre noe helt magisk? Lei den berømte trollmannens barndomshjem på Airbnb da vel!

Det finurlige huset lyder navnet "De Vere House" og ligger i en sjarmerende, liten middelalder-landsby i Lavenham, England (også kjent som virkelighetens Godric's Hollow). Og for å ha én ting klart; vi skal IKKE sove i et trappekott her. Dette er ikke Dudley-familiens hjem, hvor Harry ble oppdratt, men huset hvor han bodde med sine foreldre Lily og James før... Han-hvis-navn-må-være-unevnt... spolerte familieidyllen - og etterlot den vesle gutten med sitt ikoniske sikksakk-arr.

En natt her vil koste deg 153 dollar, eller ca 1400 norske kroner og inkluderer to soverom, bad, et bibliotek med peis, egen gårdsplass og selvfølgelig TV og WiFi så du kan ha Harry Potter-maraton natten lang.

Ifølge Airbnb-utleieren, er det masse spennende å gjøre i nærområdet. Du kan for eksempel besøke flere innspillings-lokasjoner fra Harry Potter-filmene, sjekke ut en middelalderkirke og spise fish'n chips, men vær rask - stedet er allerede booket ut januar 2020. Ingen tvil om at magitørken er hard i gompeland...

Se annonsen her - og bilder fra huset under.

Harry Potter Airbnb
Harry Potter Airbnb
Harry Potter Airbnb

NB! Nylig fikk vi bekreftet premieredatoen for det tredje kapittelet i Harry Potter-spinoffen "Fabeldyr og hvor de er å finne" . Les mer om det her.