The Irishman og Håp i Filmnytt uke 47

Seks nye kinofilmer denne uka

Filmnytt gir deg oversikt over ukas premierer og nyheter, og muligheten til å vinne kinobilletter.

For å delta i ukas Filmnytt-konkurranse og vinne kinobilletter, svar i Facebook-kommentarfeltet her.

Medlemmer avKinoklubben kan se Håp og flere utvalgte filmperler til halv pris!

Du finner alltid flere streamingtips på Streamingguiden.

De siste nyhetene innen filmverdenen finner du her.

Podcasten Filmprat slipper nye episoder annenhver onsdag. Abonnér hos Apple her, eller på Spotify her!

Håp

Håp

Premiere: Fredag 22. november

Anja (Andrea Bræin Hovig) lever med samboeren Tomas (Stellan Skarsgård) i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Billetter, trailer og mer om filmen her

Ailos reise

Ailos reise - Et nordnorsk eventyr

Premiere: Fredag 22. november

Mot slutten av vinteren i nord, når solen endelig titter opp og det evige mørket er forbi, blir et lite reinsdyr født. I "Ailos reise – Et nordnorsk eventyr" må nyfødte Ailo overvinne prøvelsene som står foran ham i den til tider brutale nordnorske villmarken. Her får vi se nordnorsk natur på sitt aller flotteste og med alt det har å by på - et fantastisk dyreliv og nydelig landskap. Hvordan er det å vokse opp i denne magiske verdenen? Et magisk eventyr for hele familien!

Billetter, trailer og mer om filmen her

Jamie Bell i Skin

Skin

Premiere: Fredag 22. november

Bryon Widner (Jamie Bell), en av FBIs mest ettersøkte skinheads, lever et destruktivt liv med kroppen dekket av rasistiske tatoveringer fra topp til tå, som han bærer som belønning for sine utallige hatforbrytelser. Når han møter Julie og hennes tre unge døtre fra et tidligere forhold, vekker farsrollen følelser som ansvarlighet og kjærlighet i ham, og gir ham snart et brennende ønske om å legge sin gamle tilværelse bak seg.

Billetter, trailer og mer om filmen her

The Irishman

The Irishman

Premiere: Fredag 22. november

Leiemorderen Frank Sheeran ser tilbake på hemmelighetene han beskyttet, som lojalt medlem av Bufalino-familien i denne kritikerroste filmen av Martin Scorsese. "The Irishman" bygger på true crime-boka "I Heard You Paint Houses: The Biggest Hit in Mob History" og på rollelista finner vi blant annet Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci og Harvey Keitel.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Sauen Shaun: Farmageddon

Sauen Shaun-filmen: Farmageddon

Premiere: Fredag 22. november

Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.

Billetter, trailer og mer om filmen her