James Bond: No Time to Die

Vi tror vi vet når den første No Time to Die-traileren kommer

Ok, vi er nesten helt sikre.

Den aller første sniktitten på den neste James Bond-filmen, "No Time to Die", kan komme allerede neste uke, skal vi tro ABC. Den amerikanske nyhetskanalen har avduket programmet for neste ukes Good Morning America-sendinger, og 4. desember gjester både Daniel Craig, Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux og co-manusforfatter/regissør Cary Joji Fukunaga showet.

Vi blir overrasket om gjengen KUN tropper opp for å snakke om filmen, og tør neeesten vedde på at anledningen er avdukingen av den første traileren. Spennende, spennende!

Den 25. filmen om agent 007 blir uten tvil en av de største blockbusterne det kommende året, og for de som ikke har fått med seg handlingen, går den som følger:

Bond har forlatt tjenesten til fordel for et avslappet liv på Jamaica, men slaraffenlivet blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og trygler om hjelp. Oppdraget, som går ut på redde en kidnappet forsker, viser seg å være mer krevende enn ventet- og snart er Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med livsfarlig, ny teknologi.

Cary Fukunaga ("True Detective") sitter i registolen, og vemodig nok blir dette femte og siste gang vi får se Daniel Craig i rollen som Agent 007.

"James Bond: No Time to Die" har norgespremiere 3. april 2020 - les mer om filmen her.

James Bond: No Time to Die