Star Wars

Disneys nye Star Wars-hotell er det villeste vi har sett!

Velkommen ombord...

I dette sekund bygger Disney World Resort verdens desidert(!) mest spaca hotell, "Star Wars: Galactic Starcruiser", som åpner dørene allerede i 2021 - dersom alt går etter planen.

Hotellet tilbyr en to netters opplevelse, lagt opp som en cruise-reise på et stjerneskip i galaksen. Fra øyeblikket du trer inn i lobbyen, befinner du deg i verdensrommet - sammen med en rekke karakterer som vil involvere deg i sine historier.

Collider skriver at hele opplevelsen er begrenset til maks to netter, og alle gjestene ankommer og forlater skipet samtidig. Oppholdet starter med at gjestene "forlater virkeligheten" og stiger inn en Launch Pod, som skal transportere dem ut i verdensrommet.

Deretter vil gjestene bevege seg stadig nærmere "The Halcyon", en glamorøs starcruiser, kjent for fantastiske service- og sine eksotiske ekspedisjoner i galaksen langt, langt unna. Når Launch Pod'en legger til og luftslusen åpnes, trer gjestene inn i skipets hjerte, "The Atrium". Her starter selve cruise-opplevelsen, som også inkluderer en utflukt til planeten Batuu.

Les også: OBS SPOILER! Palpatine + The Rise of Skywalker=...?

Galactic Starcruiser

Virkelighetens gaming-opplevelse

Stjerneskipets kabiner har vinduer med utsikt over galaksen, som vil endres etter hvert som skipet beveger seg. I skipet er det også skjulte rom som byr på mystiske hemmeligheter... Gjestene kan delta i en rekke ulike aktiviteter, fra å trene- og duellere med lightsabers, til å besøke skipets "The Bridge", hvor gjestene får opplæring i skipets systemer - og hvordan man håndterer dem (livsnødvendig dersom "The Halcyon" skulle angripes...!?).

Som gjest må du forholde deg til både mannskap, andre gjester og berømte Star Wars-karakterer, som vil forsøke å lede deg i ulike retninger i løpet av oppholdet. Hvert eneste valg du gjør, vil avgjøre hvordan Star Wars-historien din utvikler seg. Jepp, akkurat som i gaming.

Prisen på dette sinnsyke opplegget er foreløpig ikke kjent, men med tanke på alt oppholdet inkluderer, må vi nok belage oss på å punge ut. Er det verdt det? Det finner vi ut i 2021...

Sjekk ut konsept-skissene for hotellet under:

Galactic Starcruiser
Galactic Starcruiser
Galactic Starcruiser

"Star Wars: The Rise of Skywalker" har norgespremiere 18. desember. Billetter, trailer og mer om filmen finner du her