Daniel Craig i Knives Out

Se kritikerroste Knives Out til halv pris på kino

Stjernespekket mordmysterium inntar kinoene!

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er "Knives Out", regissør Rian Johnsons hyllest til Agatha Christies legendariske kriminalhistorier, som har premiere fredag 6. desember.

Den suksessfulle krimforfatteren Harlan Throbey (Christopher Plummer) blir funnet død, rett etter feiringen av sin egen 85-årsdag, og den eksentriske detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) er av diffuse årsaker hyret som etterforsker. Fra Harlans dysfunksjonelle familie, til hans trofaste stab av tjenere, må Blanc manøvrere en stram line mellom sannheter, løgner og blindspor for å avdekke sannheten bak Harlans brå død.

På stjernelaget av skuespillere finner vi, ved siden av Plummer og Craig, blant annet Chris Evans, Ana de Armas, Jame Lee Curtis, Toni Collette og Don Johnson.

Les også: Se Håp på kino til halv pris

KnivesOut_still.jpg

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Knives Out". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Et stjernespekket mordmysterium i beste Agatha Christie-stil, bare kjappere og mer moderne. Alt det man forventer av en skikkelig detektivfilm er på plass; et stort herskapshus med hemmelige dører og knirkende trapper, dysfunksjonelle familierelasjoner i hopetall, et uventet testamente, velkjente detektivfraser med mye lun humor og stadig nye avsløringer. Hvem gjorde det egentlig? Eller var det selvmord?

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.

Se anmeldelser av "Knives Out" under:

Filmpolitiet, Terningkast 5
Filmmagasinet, Terninkast 5
Kinomagasinet, Terninkast 5