Black Christmas

Skrekkelig jul, opprivende drama og en dæsj Anthony Hopkins

Her er ukens nyheter på kino!

2528_TP1_00073AR.jpg

BLACK CHRISTMAS

Premiere: Fredag 13. desember

Stikkord; snøengler, julekuler og BLOD! Som dere skjønner står julefeiringen for døren, og en gruppe kvinnelige studenter gjør seg klare for å endelig reise hjem på ferie. Det de ikke vet, er at en blodtørstig massemorder har sneket seg inn i studentboligen deres, og han har definitivt ingen planer om at noen skal komme seg hjem i live...

Nyinnspilling av slasherfilmklassikeren "Black Christmas", som allerede har skremt livskiten av oss siden 1974.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Let Me Fall

LET ME FALL

Premiere: Fredag 13. desember

Kritikerrost og opprivende islandsk drama basert på sanne historier og intervjuer med familiene til rusavhengige. Når 15 år gamle Magnea møter Stella forandres livet totalt. Stellas kompromissløse og uforutsigbare syn på livet trekker dem begge inn i en verden av dop og rus, som etter hvert får meget alvorlige konsekvenser for dem begge, og deres forhold til hverandre. Tolv år senere møtes de igjen, og et knallhardt oppgjør mellom dem virker uunngåelig.

Billetter, trailer og mer om filmen her

The Two Popes

THE TWO POPES

Premiere: Fredag 13. desember

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce som pave Benedict og pave Frans. Bak Vatikanets murer, må den konservative paven Benedict og den liberale fremtidige pave Frans finne felles grunn for å stake ut en ny kurs for den katolske kirke.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Neste uke...

...er det kun plass til én premierefilm på menyen, og det er selvfølgelig årets store høydepunkt; "Star Wars: The Rise of Skywalker". Holy moly, vi gleder oss!

Billetter og mer om filmen finner du her