Tarantino, Uma Thurman, Kill Bill

Quentin Tarantino bekrefter ENDELIG at Kill Bill 3 er på vei

Den som venter på noe godt...

Det har gått noen år siden sist vi så The Bride, 15 for å være nøyaktig, og da leverte hun sitt fempunkts-eksploderende hjerte-slag - og fikk sin søte hevn. Alt stemte blodig godt - og kunne absolutt sluttet der, men det er da MYE mer å fortelle...?

Ryktene om en "Kill Bill 3" har svirret noen år, og på IMDb er filmen allerede registrert som "in development" (siste oppdatering er fra april 2017, riktignok). Regissør Quentin Tarantino har også småteaset litt opp gjennom årene, men nå gir han oss virkelig grunn til å tro at filmen ikke er FOR langt unna.

Les også: Mindhunter-skuespiller til Matrix 4

Tarantino, Uma Thurman, Kill Bill

Brudens skjebne

Regissørens "Once Upon a Time in... Hollywood" mottok nylig fem Golden Globe-nominasjoner, i de gjeveste kategoriene, og dagen derpå gjestet han det amerikanske TV-showet Andy Cohen Live. Cohen bragte opp "Kill Bill"-filmene, og Tarantino fortalte at han tilfeldigvis hadde spist japansk (selvfølgelig) med The Bride-skuespilleren Uma Thurman kvelden før (de har hatt flere samtaler det siste året btw).

Vel, det vi skal frem til her, er at han har en idé for et tredje "Kill Bill"-kapittel. Ifølge regissøren har det store hinderet hittil vært å avgjøre hva som skjedde med The Bride, noe han røper at han nå, for første gang, har en plan for:

"I wouldn't want to just come up with some cockamamie adventure. She doesn't deserve that!"

"The Bride has fought long and hard. Now, I have an idea that actually could be interesting. I wouldn't do it for a little bit, though. It would be like at least three years from now, or something like that."

"But, look, it is definitely in the cards."

Waæh!

Til tross for at Tarantino bekrefter at "Kill Bill 3" er "in the cards", innrømmer regissøren at han har en del andre ting å ta seg av først. Blant annet nevner han skrivingen sin, et nytt teaterstykke og en 5 episoders TV-serie. Det vil si at vi sannsynligvis må smøre oss med tålmodighet, i verste fall et par-tre år, før vi får møte The Bride igjen...

Vi kan vente, vi.