Watchlist

Watchlist-konkurranse: lagre filmer og vinn kinobilletter!

Legg til filmer i din watchliste og bli med i trekningen.

Delta i Filmwebs watchlist-konkurranse og bli med i trekningen av kinobilletter! Hver torsdag trekker vi 3 vinnere som får 2 kinobilletter til valgfri kinofilm hver.

Delta i konkurransen ved å watchliste tre valgfrie filmer du gleder deg til!

Her er tre heite watchlist-tips til 2020-filmer du ikke vil glemme:

The Grudge

The Grudge

Premiere: 24. januar 2020

I denne nyinnspillingen av den japanske kult-grøsseren "Ju On" fra 2002, skal vi til et sjukt utrivelig hus som hjemsøkes av energien til en tidligere beboer - en mor som på bestialsk vis drepte hele familien sin. Vi snakker våte hårslafser, baderomsblod, gurgle- og knirkelyder; ALT som sikrer oss paranoia, angst og søvnløse netter.

Les også: Pur jævelskap i første trailer for The Grudge

Nat Wolff i Torden

Torden

Premiere: 28. februar 2020

En ung gutt dør på uforklarlig vis i vestlandsbyen Odda – tilsynelatende brent opp fra innsiden. Når norsk-amerikaneren Eric blir arrestert, mistenkt for drap, starter et mysterium som vil snu opp ned på både hva vi tror og hva vi vet om verden rundt oss. Bak denne står den norske regissøren André Øvredal - som også leverte "Trolljegeren", "The Autopsy of Jane Doe" og "Scary Stories to Tell in the Dark".

Les også: Trolljegeren-regissøren med ny storfilm: Se den bekmørke traileren her!

Ghostbusters Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Premiere: 3. juli 2020

Når en alenemor og hennes to barn ankommer en liten by, oppdager de en tilknytning til legenden om Ghostbusters og den hemmelige arven som bestefaren etterlot seg. Samtidig blir byen hjemsøkt av merkelige jordskjelv og uforklarlige fenomener...Jepp, her snakker vi skikkelig "Stranger Things"- og "E.T".-stemning.

Les også: Stranger Things-viben er sterk i første trailer for Ghostbusters 3

watchlist

Slik watchlister du

For å watchliste, må du være logget inn på Min side. Om du ikke allerede har en profil hos oss, kan du registrere deg HER!

Som innlogget, kan du enkelt watchliste alle filmer på Filmweb og i Streamingguiden. Klikk på watchlist-ikonet på en film i kinoprogrammet eller i lista over kommende filmer, for å lagre den i din personlige favorittliste. Når filmen har premiere, får du varsel (helt valgfritt) på e-post.

Husk at du også kan watchliste alle serier og filmer i Streamingguiden. Når du watchlister en film eller serie lagres disse på din profil, slik at du enkelt kan holde styr på alt du har lyst til å se - på kino eller streaming.