FTF_teaser_artwork

Se første trailer til påskekomedien Fjols til fjells

Dette er en helt ny oppfølger til Leif Juster-filmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen, og tar for seg både gammal og ny påskeferie!

Nok en norsk komedieklassiker skal oppdateres etter Norske byggeklosser-modellen, og denne gangen er det Fjols til fjells (1957) som skal bli oppdatert med en helt ny oppfølger, over 60 år senere. Fjols til fjells forteller en helt ny historie fra påskefjellet, og forviklingene har ikke blitt mindre omfattende!

Den unge og altfor serviceinnstilte "front desk manageren" Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser.

Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Herbert Nordrum spiller Poppe, barnebarnet til Leif Juster-karakteren fra Fjols til fjells (1957). I tillegg dukker blant annet Bjarte Hjelmeland, Christian Skolmen, Nils Vogt, Anette Hoff, Nader Khademi, Hedda Stiernstedt, John Emil Jørgensrud, Eirik Risholm Velle, Steinar Klouman Hallert og Erlend Mørch opp!

Fjols til fjellskommer på kino 21. februar. Watchlist filmen her!