Dolittle

Dolittle, Jojo Rabbit og et Selvportrett

Her er ukens premierer på kino.

Robert Downey Jr. i Dolittle

DOLITTLE

Premiere: Fredag 17. januar

Eksentriske Dolittle (Robert Downey Jr.) har evnen til å snakke med dyr, og har gjort det til sin livsoppgave å bli dyrenes beste venn og lege. Mennesker har han på sin side lite til overs for. Men når dronningen blir alvorlig syk, blir Dolittle nødt til å legge ut på en lang, eventyrlig reise til en mystisk øy, for å finne den eneste medisinen som kan redde henne...

Billetter, trailer og mer om filmen

Taika Waiti i JoJo Rabbit

JOJO RABBIT

Premiere: Fredag 17. januar

En satire satt under Andre verdenskrig følger en ensom tysk gutt ved navn Jojo (Roman Griffin Davis) hvis verdensbilde blir snudd på hodet da han oppdager at hans mor (Scarlett Johansson) gjemmer en ung jødisk jente (Thomasin McKenzie) på loftet. Med sin tåpelige fantasivenn, Adolf Hitler (Taika Waititi), ved sin side må Jojo konfrontere sin blinde nasjonalisme.

Billetter, trailer og mer om filmen

Selvportrett_2.tif

SELVPORTRETT

Premiere: Fredag 17. januar

Lene Marie Fossen led av alvorlig anoreksi og ble de siste årene kjent som en fotograf i verdensklasse. Hun har hatt et unikt prosjekt, nemlig å avkle sykdommen, vise den frem i all sin skrekk. Eksponere skammen, konfrontere sykdommen, bryte dens regler for å overleve. Fotokunsten hennes er naken og ærlig. "Selvportrett" er en film om kunstens og overlevelsens kraft, men den reiser også viktige spørsmål om hvilken behandling en som lider av alvorlig anoreksi trenger. Filmen er regissert av Margreth Olin, Katja Høgset og Espen Wallin.

Billetter, trailer og mer om filmen

Will Smith og Martin Lawrence i Bad Boys for Life

BAD BOYS FOR LIFE

Premiere: Fredag 17. januar

Marcus ønsker å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien, men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause for å dra på et siste oppdrag sammen med sin langvarige partner.

Billetter, trailer og mer om filmen

Neste uke...

...nærmere bestemt fredag 24. januar, får vi en rekke nye - og varierte kinopremierer; "1917", "100 ting", "Elleville Elfrid", "Richard says Goodbye","The Grudge" og "The Lighthouse".