Will Smith og Martin Lawrence i Bad Boys for Life

Bad boys 3: Overraskende vel verdt å vente på?

Oppfølgeren scorer bedre enn forgjengerne på Rotten Tomatoes.

De første anmeldelsene for "Bad Boys For Life" har kommet, en film fansen har ventet lenge på. Konklusjonen så langt er at den er bedre enn de to første filmene i serien.

Hele 17 år har det tatt å få produsert en oppfølger til forrige "Bad boys"-film, og tittelen er tatt fra et sitat fra "Bad Boys II" (2003): "We ride together, we die together. Bad boys for life". Trilogiens første film kom i 1995.

Les også: En kvinnelig James Bond? Aldri, bekrefter Bond-produsenten

HOLDER SAMMEN: Martin Lawrence og Will Smith i "Bad Boys" fra 1995.
HOLDER SAMMEN: Martin Lawrence og Will Smith i "Bad Boys" fra 1995.

Funker faktisk

Ifølge Rotten Tomatoes, som har tatt en runde på denne ukas første kritikker fra USA, sier anmelderne at det har vært overraskende vel verdt å vente 17 år på oppfølgeren. Herfra heter det at filmen spiller videre på de forrige filmenes sterke sider – legger til en dose genuin hjertevarme, og så funker faktisk hele greia til slutt.

Dermed ender det med noe som sjeldent som en tredjefilm med bedre score enn de to første filmene i en serie. Mye av æren for dette får skuespillerne Will Smith og Martin Lawrence, som etter sigende leverer så det holder.

Og ut ifra en Instagrampost fra høsten 2018 å dømme, er det liten tvil om at Smith var klar for å trå til i "Bad Boys 3":

– Det er helt vilt! Det er offisielt! "Bad Boys 3" kommer til å skje!, skrev Will Smith - godt oppbacket av medspiller Lawrence, i en video som bekreftet tredje runde ut for politietterforskeren Mike Lowrey og makkeren Marcus Burnett.

Billetter, trailer og mer om "Bad Boys for Life" finner du her