Chris Evans Knives Out

Amerikaner bestilte Chris Evans-genser fra Norge - fikk bare ulla

"They Ikead your sweater oh my god"

Den amerikanske journalisten Dan Sheehan drømte om å se ut som Chris Evans i "Knives Out" – og trodde han bestilte seg en strikkegenser. I stedet kom det en garnpakke fra Gudbrandsdalen.

Nå går historien sin lattermilde seiersgang i sosiale medier, etter at Sheehan – som har skrevet for The Onion så vel som Playboy – delte historien med bilde på Twitter.

– Tror jeg blir gal fordi jeg bestilte det jeg trodde var en veldig rimelig ullgenser (som Chris Evans i "Knives Out", selvsagt) fra et norsk nettsted og det jeg fikk var råmaterialene til å lage den selv, lød det fra Sheehan. Som aldri har strikket før og heller ikke kan lese de norske instruksjonene.

Innlegget har fått over 142.000 likes, og en rekke kommentarer – blant annet fra en som foreslår at "du er blitt Ikeaet", så vel som medieoppslag.

Chris Evans Knives Out

Gudbrandsdal-ull

Bildet viser ullgarn fra ullprodusenten Leine Merino, som holder til på Kvam i Gudbrandsdalen. Innehaver Anders Deinboll Fortun har selv delt innlegget på Facebook, med ordene:

– Ikke lett å være sikker på hva man kjøper på nett!

Også den internasjonale ullorganisasjonen IWTO har delt innlegget, og tilbudt Dan Sheehan et kurs i strikking, noe han sier han vurderer. Den amerikanske skribenten røper i et senere innlegg at han jobbet på gården i 2016.

– Noen av disse sauene er vennene mine.

Les også: Derfor skifter Jude Law hudfarge i The Holiday

Chris Evans "Knives Out"
Chris Evans "Knives Out"

Populær genser

Det hører med til historien at Chris Evans – i den hvite strikkegenseren sin – har fått mer oppmerksomhet i sosiale medier enn både Daniel Craig og all rosen anmelderne har gitt "Knives Out". Det fikk filmens offisielle Twitter-konto til å skifte navn for en dag til "Chris Evans’ Sweater Stan Account" og utlyse en genser-konkurranse, meldte ScreenRant i desember.

Billetter, trailer og mer om "Knives Out" finner du her