Killers of the Flower Moon

Scorsese lager enda en film - og DiCaprio og De Niro er med!

Leonardo DiCaprio og Robert De Niro spiller mot hverandre i Martin Scorseses neste film, "Killers of the Flower Moon".

Det er NME som skriver at de tre samarbeider igjen.

Både DiCaprio og De Niro har tidligere vært å se i flere Scorsese-filmer, men dette blir første gang at regissøren benytter seg av begge skuespillerne i én og samme film.

Leonardo DiCaprio slapp selv nyheten da han presenterte prisen Lifetime Achievement Award under Screen Actors Guild-utdelingen. Hedersprisen gikk til nettopp Robert De Niro.

– Jeg har lært så mye fra begge, og jeg har hatt gleden av å kalle dem samarbeidspartnere. Bob (Robert De Niro) fra "This Boy's Life" og Marty fra "Gangs of New York". Og å etter 30 år få jobbe med Bob igjen i Martin Scorseses kommende drama "Killers of the Flower Moon", det er mer enn en ære, uttalte han ifølge NME.

Les også: Colin Farrell har endret seg drastisk for Batman-rolle

GJENFORENES: Leonardo DiCaprio har tidligere spilt i Martin Scorsese-filmen "Gangs of New York".
GJENFORENES: Leonardo DiCaprio har tidligere spilt i Martin Scorsese-filmen "Gangs of New York".

Filmen baserer seg på forfatteren David Granns bok med samme navn, og handlingen utspiller seg i 1920-tallets Oklahoma. Det handler om de uoppklarte drapene på osage-indianere. De ble ifølge boken drept på grunn av oljerettigheter.

Martin Scorsese går med denne filmen tilbake til det tradisjonsrike Paramount-studioet, og filminnspillingen skal etter planen i gang i løpet av våren.

"Killers of the Flower Moon" har planlagt lansering i løpet av 2021.