Danny McBride i Vice Principals

Kanye West ville ha denne fyren i rollen som Kanye West

Rapperen ringte selv komikeren, som er kjent for å spille menn med oppblåste egoer.

I et intervju med The Guardian forteller skuespilleren Danny McBride (Pineapple Express) om en merkelig telefonsamtale han en gang fikk. Rapperen Kanye West hadde nemlig lyst til å lage en film om sitt eget liv, og ville at McBride skulle spille hovedrollen.

Danny McBride er en hvit mann uten musikalske evner, men i intervjuet spekulerer han i hvorfor akkurat han fikk denne telefonen: "Kanskje fordi jeg kan skildre store egoer?"

McBride har gjort karriere på å spille arrogante, vulgære menn med feilplassert selvtillit, som ofte grenser mot narsissisme. Han har spilt i komedier som This is The End, men han er også en dreven manusforfatter, som sist skrev nyinnspillingen Halloween (2018).

Les også: Første glimt fra Halloween Kills

Sammen med Jody Hill og David Gordon Green står han også bak HBO-seriene Eastbound & Down, Vice Principals og The Righteous Gemstones, som handler om usympatiske mennesker som irriterer folk rundt seg, og oppfører seg grusomt.

Vi skal ikke spekulere i hva Kanye så av seg selv i denne mannen. Inntil videre virker det ikke som noen Yeezy-film er på vei, men rapperen produserer en TV-serie der Jaden Smith skal spille en ung versjon av Kanye i minst én episode.

Les også: Jaden Smith skal spille Kanye West i ny serie