Downhill

Kald mottakelse for Hollywood-versjonen av Turist

Will Ferrell imponerer ikke anmelderne.

Flere ikke akkurat begeistrede anmeldelser har dukket opp i kjølvannet av at filmen "Downhill", som baserer seg på Ruben Östlunds "Turist" fra 2014, har fått premiere.

Den engelskspråklige versjonen har nemlig fått vise seg fram under filmfestivalen Sundance, og ifølge Hollywood Reporter lider dramakomedien blant annet under en lite overbevisende Will Ferrell.

Les også: Her er de første reaksjonene på Dune: - Vil blåse folk av banen på samme måte som Ringenes Herre og Star Wars

ORIGINALEN: Johannes Kuhnke og Lisa Loven Kongsli i "Turist".
ORIGINALEN: Johannes Kuhnke og Lisa Loven Kongsli i "Turist".

Klønete

Dessuten mener filmbransjebladets anmelder at samtlige komposisjoner fremstår merkelig klønete. Det heter videre at det beste som kan sies om den nye filmen, er at den kanskje kan vekke nysgjerrighet rundt originalen.

The Guardians kritiker mener på sin side at "Downhill" ikke lever opp til forventningene som tross alt bygges opp når de svært så meritterte skuespillerne Julia Louis-Dreyfus og Will Ferrell bekler hovedrollene – og manus-esset Jesse Armstrong er med.

Indiewires filmanmelder mener på sin side at "Julia Louis-Dreyfus lyser opp en ellers unødvendig og ujevn nyinnspilling".

The Wraps skribent konkluderer i lignende ordelag, og mener nyinnspillingen, som har regi av Nat Faxon og Jim Rash, kommer til kort sammenlignet med originalen.

Les også: Trailer: Kristofer Hivju og Will Ferrell i nyinnspilling av svensk film