Little Women

Se Oscar-nominerte Little Women på kino til halv pris

Denne filmen må du bare få med deg!

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er en av årets mest etterlengtede filmer, nemlig Greta Gerwigs "Little Women" - som har premiere fredag 31. januar.

Noen historier, som "Little Women", er virkelig tidløse - og det gjenspeiles til de grader i filmens 6 Oscar-nominasjoner. "Beste film", "Beste manus", "Beste skuespiller" (Saoirse Ronan), "Beste birolle" (Florence Pugh), "Beste musikk" og "Beste kostyme design". Wow.

Filmen er basert på Louisa May Alcotts klassiker fra 1868, hvor vi følger unge Jo March og hennes tre søstre i kjølvannet av Den Amerikanske Borgerkrigen. Jo er ei jente som, til tross for forventningene utenfra, absolutt ikke er redd for å gjøre meningene sine hørt, og i filmen forteller hun historien om seg og søstrene - fire kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.

Om du enda ikke er overbevist, kan vi nevne at den imponerende rollelista (i tillegg til Ronan og Pugh) byr på navn som Mery Streep, Emma Watson, Timothée Chalamet og Laura Dern. Som vi gleder oss!

Les også: Første trailer for Little Women sjarmerer deg i senk

Emma Watson i "Little Women".
Emma Watson i "Little Women".

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Little Women". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Little Women viser oss at selv om 1800-tallets kvinner hadde svært begrensede valgmuligheter over sin skjebne hadde de alle livsgnist, karakterstyrke og egen vilje og tittelen Strong Women hadde kanskje vært vel så passende?

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.