Benedict Cumberbatch i Doctor Strange

Vil ha skrekk-legende som Doctor Strange 2-regissør

Sinister- og Doctor Strange-regissør Scott Derrickson forlot Marvel-oppfølgeren Doctor Strange in the Multiverse of Madness i forrige måned. Nå forhandler regissøren av Evil Dead og Spider-Man om å overta jobben!

10. januar annonserte regissør Scott Derrickson (Sinister, Doctor Strange) at han forlater Doctor Strange in the Multiverse of Madness på grunn av kreative uenigheter med Marvel Studios. Han hadde på det tidspunktet jobbet med oppfølgeren i fire år, og etter planen skal filmen spilles inn i år, og ha kinopremiere neste vår.

Marvel Studios trenger en erstatter som både mestrer superheltaction, humor og skrekk-elementene de lenge har lovet i oppfølgeren.

Les også: Oversikt: Superheltfilmer i 2020

I dag kunne Variety melde at Sam Raimi er i forhandlinger om å ta over regi-jobben. Raimi er regissøren bak splatter-klassikere som Evil Dead 1 og 2, og superhelt-klassikere som Spider-Man 1 og 2.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness er den andre filmen om Dr. Stephen Strange, og i tillegg til den første filmen, skal oppfølgeren bygge på handlingen i Disney+-seriene WandaVision og Loki. Tidligere denne uka fikk vi vår aller første titt på de kommende strømmeseriene. Se teaseren her!

Les også: 24 ting vi gleder oss til på Disney+

Marvel Studios har også flagget at oppfølgeren skal være deres skumleste film noensinne. Etter planen skal innspilligen begynne allerede om tre måneder, så vi håper Raimi er klar for action!

Les også: Kommende Marvel-filmer – dette skjer i Fase 4

Doctor Strange in the Multiverse of Madness