Daniel Craig i Knives Out

Knives Out-oppfølger på vei

Helgens beste nyhet?

Endelig fredag - og helgefølelsen er allerede spikra. Jepp, vi har seriøst verdens beste nyhet å dele med dere: "Knives Out", den kritikerroste krimkomedien fra regissøren Rian Johnson, får en oppfølger!!!

Les også: Oscar-konkurranse: Tipp 10 riktige og vinn kinobilletter!

Daniel Craig i Knives Out

Ny franchise?

Det er Collider som melder at Lionsgate-direktøren, Jon Feltheimer, offisielt har gitt grønt lys til en "Knives Out 2". Det vil si at detektiv Benoit Blanc har flere mordmysterier i vente. Daniel Craig spilte rollen som Blanc, og nå som han har lagt agentlisensen og Aston Martin-nøklene på hylla for godt, har nok kalenderen åpnet seg betydelig. Får vi en hel "Knives Out"-serie, tro?

"Knives Out" har snart håvet inn 300 millioner dollar globalt, og kapret en rekke pris-nominasjoner som blant annet inkluderer en Oscar for manuset og tre Golden Globes for "Beste musikal/komedie", "Beste skuespiller" (Craig) og "Beste kvinnelige skuespiller" (Ana de Armas). Filmen vises fremdeles ved noen få kinoer her til lands, så du har fremdeles sjansen om du ikke har fått den med deg.

"Knives Out"-oppfølgeren har foreløpig ikke fått lanseringsdato - og det er kun Daniel Craig som står oppført på rollelista så langt.

Billetter, trailere og mer om "Knives Out" finner du her