Zonic the Hedgehog

Fra speeddate med Sonic til corgifest og 2. verdenskrig for barn

Her er ukens nye filmer på kino.

Flukten over grensen

FLUKTEN OVER GRENSEN

Premiere: Fredag 14. februar

Det er desember 1942, og fire barn er på flukt. Sarah og Daniel er jøder og skal sendes ut av landet. De har gjemt seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert. Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner. Gjennom snøtunge skoger flykter de fire barna fra tyske soldater. Målet er å komme seg til Sverige. Det blir en flukt på liv og død. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis. Men hvem kan de egentlig stole på?

Billetter, trailer og mer om filmen her

Dronningens corgi

DRONNINGENS CORGI

Premiere: Fredag 14. februar

Siden corgi-hunden Rex ankom Buckingham Palace har han levd et liv i luksus. Som kronhund og dronningens soleklare favoritt har han lagt til seg en nokså irriterende og arrogant holdning. Når han en dag klarer å klosse det skikkelig til under en diplomatisk middag på slottet mellom kongefamilien i England og USAs president blir det rabalder. Etter å ha blitt lurt og sviktet av en av sine egne, finner Rex seg selv alene og hjemløs ute på gatene i London...

Billetter, trailer og mer om filmen her

Zonic the Hedgehog

SONIC THE HEDGEHOG

Premiere: Fredag 14. februar

Det utenomjordiske, blå pinnsvinet, Sonic, kan løpe i supersonisk hastighet. Det kommer godt med når helgale Dr. Robotnik (Jim Carrey) planlegger verdensherredømme med sine sinnssyke oppfinnelser. Sonic måtte flykte fra sin hjemplanet som liten, og søke tilflukt på Jorda for at ikke evnene hans skulle falle i gale hender. Men når Dr. Robotnik får snusen i fartsfantomet, må Sonic og kompisen, Tom (James Marsden), ta joggeskoene fatt før de blir robolapskaus. Klar, ferdig, gå - spenn deg fast for en heidundrandes kinospeeddate med Sonic!

Billetter, trailer og mer om filmen her

PHOTOGRAMME_03.jpg

DEN SKJØNNE TIDEN

Premiere: Fredag 14. februar

Victor (Daniel Auteuil), en voksen mann i 60-åra, får sitt liv snudd opp ned på dagen. Antoine (Guillaume Canet), en blomstrende entreprenør, tilbyr han en helt ny type underholdning. Med hjelp av kombinasjonen av teaterrekvisitter og en gjenskapelse av historien gir han kundene en mulighet til å reise tilbake til en ønsket tidsperiode i livet. Victor bestemmer seg for å gjenoppleve den mest minneverdige uken i hans liv som fant sted 40 år tidligere. Den uken han møtte sitt livs kjærlighet; Marianne.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Neste uke...

...er det premiere på "Call of the Wild", "De usedvanlige", "Fjols til Fjells", "Lotte og dragejakten", "Monos" og "Richard Jewell".