Tom Cruise i Mission: Impossible - Fallout

Tom Cruise gjør 3 livsfarlige stunt i neste Mission: Impossible

Regissøren sier han kaster opp når han tenker på dem.

Mission: Impossible-serien har gått fra å være en spionfilm basert på en gammel TV-serie til å bli et kokko stuntshow en skuespiller trygt inne i femtiåra risikerer livet for å underholde oss.

57 år gamle Tom Cruise har kjørt helikopter opp ned, holdt pusten under vann i tre minutter mens han gjennomførte en vanskelig koreografert scene, hoppet fra 8000 meters høyde og spilt inn actionsekvens i fritt fall, holdt seg fast i vingen på et fly mens det lettet og klamret seg fast til både verdens høyeste bygning, og vår egen Preikestol!

Les også: Christopher McQuarrie klar for back-to-back

Regissør Christopher McQuarrie har regissert både Mission: Impossible – Rogue Nation og Mission: Impossible – Fallout, og skal dessuten regissere nummer sju og åtte i serien. I et intervju med podcasten til filmmagasinet Empire forteller McQuarrie at han har funnet ut hvordan han skal toppe de spinnville stuntene Cruiser'n har utført tidligere.

Nå tenker du kanskje at Tom Cruise skal ta turen til verdensrommet i Mission: Impossible 7, men det nekter regissøren for.

Les også: Skal Fast & Furious-gjengen til verdensrommet?

- Han skal ikke til verdensrommet ennå, og det trenger han heller ikke å gjøre. Vi har funnet på tre uanstendige ting han skal gjøre, som jeg er livredd for. De får helikopterjakten til å se ut som et lekesett. Han trener nå, og ringer meg og beskriver hva han gjør, og jeg ler og heier, så legger jeg på og kaster opp i en bøtte. Han trener ganske intenst akkurat nå.

Hva kan disse spinnville stuntsa gå ut på? Skal Tom Cruise slippe seg selv utfor Niagara-fossen? Sparke og slå seg ut av et brennende hus? Skal han begraves levende, fem meter under bakken, og grave seg ut før han går tom for oksygen?

Les også: Tom Cruise fortsetter å risikere livet i splitter ny trailer til Top Gun Maverick

Det endelige svaret får vi når Mission: Impossible 7 har kinopremiere 23. juli 2021.

Watchlist Mission: Impossible 7 her, så varsler vi deg når den kommer på kino

Watchlist Mission: Impossible 8 her, så varsler vi deg når den kommer på kino