Anya Taylor-Joy i The New Mutants

Endelig! Bilder fra den siste X-Men-filmen, New Mutants

The New Mutants kommer endelig på kino. Bli kjent med tenåringsmutantene i disse 12 nye bildene!

Den aller siste kinofilmen fra 20th Century Pictures sitt X-Men-univers har kinopremiere 8. april. The New Mutants er en skrekkelig superheltfilm med Anya Taylor-Joy (Split, The Witch), Maisie Williams (Game of Thrones) og Charlie Heaton (Stranger Things) i hovedrollene.

Vi så én trailer til filmen i fjor, og en ny trailer for en måned siden. I dag slapp filmens offisielle Twitter-konto dessuten 12 nye bilder fra filmen, som gir oss et innblikk i hovedpersonene!

Les også: The New Mutants kommer endelig på kino i vår, lover regissøren

Førstemann ut er Maisie Williams, som spiller Rahne Sinclair, også kjent som Wolfsbane. Hun er dypt religiøs, og sliter med å få troen sin til å stemme overens med evnen til å gjøre seg selv om til en ulv.

Henry Zagaspiller Roberto da Costa, som også går under kallenavnet Bobby og heltenavnet Sunspot. Flamme-Bobby kan "manipulere solenergi"!

Charlie Heatoner Sam Guthrie/Cannonball. Denne superhelten kan, passende nok, fly, og er dessuten uskadelig så lenge han er i lufta.

Anya Taylor-Joyspiller Illyana Rasputin, a.k.a. Magik. Denne russiske mutantjenta kan teleportere, en ganske snasen superkraft!

The New Mutantshar Norgespremiere 8. april. Les mer og watchlist filmen her!

The New Mutants teaser plakat