Anya Taylor-Joy i The New Mutants

Endelig! Bilder fra den siste X-Men-filmen, New Mutants

The New Mutants kommer endelig på kino. Bli kjent med tenåringsmutantene i disse 12 nye bildene!

Den aller siste kinofilmen fra 20th Century Pictures sitt X-Men-univers har kinopremiere 8. april. The New Mutants er en skrekkelig superheltfilm med Anya Taylor-Joy (Split, The Witch), Maisie Williams (Game of Thrones) og Charlie Heaton (Stranger Things) i hovedrollene.

Vi så én trailer til filmen i fjor, og en ny trailer for en måned siden. I dag slapp filmens offisielle Twitter-konto dessuten 12 nye bilder fra filmen, som gir oss et innblikk i hovedpersonene!

Les også: The New Mutants kommer endelig på kino i vår, lover regissøren

Førstemann ut er Maisie Williams, som spiller Rahne Sinclair, også kjent som Wolfsbane. Hun er dypt religiøs, og sliter med å få troen sin til å stemme overens med evnen til å gjøre seg selv om til en ulv.

Henry Zagaspiller Roberto da Costa, som også går under kallenavnet Bobby og heltenavnet Sunspot. Flamme-Bobby kan "manipulere solenergi"!

Charlie Heatoner Sam Guthrie/Cannonball. Denne superhelten kan, passende nok, fly, og er dessuten uskadelig så lenge han er i lufta.

Anya Taylor-Joyspiller Illyana Rasputin, a.k.a. Magik. Denne russiske mutantjenta kan teleportere, en ganske snasen superkraft!

The New Mutantshar Norgespremiere 8. april. Les mer og watchlist filmen her!

The New Mutants Teasterposter