Star Wars: The Rise of Skywalker

The Last Jedi-regissøren røper hva han synes om Rise of Skywalker

Star Wars-fans er splittet mellom den ambisiøse og tenkete åttende filmen og den actionfylte og nostalgiske niende filmen. Hva tenker The Last Jedi-regissør Rian Johnson?

The Last Jedi, den åttende filmen i "Skywalker-sagaen" er en av de mest innbringende og best anmeldte Star Wars-filmene, men en høylytt gruppe fans var misfornøyd med hvordan filmen behandlet karakteren Luke Skywalker, og med tematikken i filmen.

Avslutningsfilmen, The Rise of Skywalker, ble av mange omtalt som en slags "korreksjon" for den forrige filmen, og flere anmeldere påpekte at filmen tok færre sjanser enn forgjengeren sin.

Rian Johnson, som skrev og regisserte The Last Jedi, har denne vinteren drevet en Oscar-kampanje for filmen Knives Out, som straks får en oppfølger selv.

Les også: Knives Out-oppfølger på vei

Under et rød løper-intervju bestemte Josh Horowitz fra MTV News seg for å spørre regissøren hva han synes om The Rise of Skywalker.

- Jeg hadde det kjempegøy. Det gjorde meg så stolt å se hjertet og sjela som J.J. la inn i den. Og å se vennene mine som var i filmen avslutte hele greia. For meg som Star Wars-fan var det en veldig spesiell opplevelse!

En mildt sagt positiv anmeldelse, altså.

Se hvor du kan streame Star Wars: The Last Jedi her

Kjøp billetter til Star Wars: The Rise of Skywalker her

Kjøp billetter til Knives Out her