Donald Trump på Mars

Lager film der Trump er første mann på Mars

Nittitallets Supermann skal spille hovedrollen i den kommende filmen Being Trump.

På nittitallet kom det ikke én eneste kinofilm om Supermann, men fyren levde videre i TV-serien Lois & Clark: The New Adventures of Superman, der helten ble spilt av Dean Cain. Han har ikke fått helt de store filmrollene siden, men han har dukket opp i rett-på-video-filmer som Airplane vs. Volcano, i tillegg til mer enn hundre filmer for det kristne publikummet.

Han neste film kommer fra produksjonsselskapet JC Films (kort for Jesus Christ, selvfølgelig), og handler om president Donald Trump. Den heter Being Trump, og produksjonsselskapet beskriver den som en "politisk komedie" som harselerer med Donald Trumps Space Force.

I mars 2018 annonserte Trump at han ville danne en ny gren av militæret. Denne grenen skal forsvare satelitter fra angrep og "utføre andre romrelaterte oppgaver".

Les også: The Office-folka lager serie om Trumps Space Force

I Being Trump har Space Force blitt en braksuksess. Når det første bemannede oppdraget til Mars skal gjennomføres, insisterer presidenten på at han skal være førstemann. Dette byr på vansker, siden grunnloven ikke har prosedyrer for et scenario der presidenten har forlatt jorda. Trump legger ut på leting etter en dobbeltgjenger, som kan ta over kontorplassen mens statslederen er bortreist.

Being Trump skal ha kinopremiere i USA mens det republikanske partiet har landmøte i august. Vi vet ikke om den noengang vil vises i vårt hjørne av verden.

Les også: Sliten av Trump? 8 bedre presidenter du kan streame nå