Kaitlyn Dever i Booksmart

Hun er "down" for å spille Batgirl

Kaitlyn Dever fra Booksmart og Unbelievable kommenterer casting-ryktene.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)går på kino for tida, men for de som kjenner heltelaget Birds of Prey fra tegneseriene er det tydelig at laget mangler ett framtredende medlem.

Barbara Gordon, også kjent som Oracle og Batgirl har vært medlem av de fleste Birds of prey-lagene i tegneseriene, men hun dukket ikke opp i Birds of Prey-filmen fordi produsentene vil lage en egen Batgirl-film.

Les også: Margot Robbie om hvorfor Jared Letos Joker måtte ut

Batgirl-filmen har vært i utvikling i flere år. I februar 2018 trakk Joss Whedon (The Avengers) seg fra både manus og regi, da han "ikke kunne komme opp med en bra historie" til filmen. Christina Hodson (Birds of Prey) har siden skrevet et utkast av manus, og Warner Bros. er på utkikk etter en kvinnelig regissør som kan føre prosjektet videre.

Filmen har for tiden ingen regissør, men rykter på internett skal ha det til at Kaitlyn Dever, kjent fra fjorårets beste komedie, Booksmart, og Netflix-serien Unbelievable, er aktuell for rollen. Da Cinemablend ba om en kommentar til castingen, svarte Kaitlyn dette:

- Jeg skal ikke benekte noe, for jeg hadde vært "down". Det er alt jeg skal si. Det skjer ingenting, jeg bare leser om dette, og jeg hadde ikke latt den muligheten gå fra meg.

Les også: Se aller første klipp av Robert Pattinson som Batman

Batgirl kommer sannsynligvis på kino, før eller siden.