Robert Pattinson som The Batman

Se aller første klipp av Robert Pattinson som Batman

Kan Battison leve opp til forventningene? Se aller første klipp av Robert Pattinson i fullt Batman-kostyme.

Regissør Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes) har lagt ut en "kameratest" som gir oss vårt aller første glimt av Robert Pattinsons versjon av Bruce Wayne, og den nye utgaven av Batmans superdrakt. Ikke minst har kameratesten ny musikk av den Oscar-vinnende komponisten Michael Giacchino.

Videoen er kort og mørk, men i tillegg til den stemningsfulle musikken gir den et lite inntrykk av hva slags film The Batman kan bli.

Les også: Colin Farrellhar endret seg drastisk for Batman-rolle

Reaksjonene fra fans har ikke latt vente på seg. Twitter-kontoen Comic Book Talk har forsøkt å fargelegge bildet.

Film Easter Eggs har oppdaget noe merkverdig med draktas flaggermus-symbol.

The G.O.A.T. Movie Podcast legger merke til at kameratesten drar inspirasjon fra en viss Netflix-serie.

Ben Affleck ble castet som Batman i 2013, og spilte rollen i Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad og Justice League. Han var eldre enn tidligere Batman-skuespillere, og spilte en litt sliten og avdanka Bruce Wayne.

Affleck hadde planer om å skrive og regissere den kommende filmen The Batman selv. Da han ble erstattet av Matt Reeves og kinopremieren på filmen ble flyttet til 2021, la Affleck fra seg flaggermusørene.

Les også: Det virker som "the Snyder Cut" er på vei

Matt Reeves og Andy Serkis på settet til War for the Planet of the Apes

Robert Pattinson er for mange kjent som Edward Cullen fra Twilight-filmene, og de siste årene har han levert mange fantastiske skuespillerprestasjoner. Sjekk ut Good Time, The Lost City of Z, The Rover eller kinoaktuelle The Lighthouse hvis du er i tvil!

I tillegg til R-Patz spiller Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis og Colin Farrell i filmen, som har kinopremiere neste sommer.

Les også: Oversikt: Superheltfilmer i 2020