Tangled

Disney vil lage live-action Rapunzel-film

...og fansen spekulerer allerede over hvem som bør spille den hårete prinsessen.

De siste årene har Disney pepret oss med nyinnspillinger og adaptasjoner av sine klassiske tegnefilmer, og jammen ser det ikke ut til at enda et eventyr får nytt liv. Et tiår etter lanseringen av "Tangled", planlegger studioet etter sigende en live-action versjon av "Rapunzel". Det skriver Cinemablend.

Animerte "Tangled", med blant annet Mandy Moore, Zachary Levi og Donna Murphys stemmer, ble lansert i 2010 og spilte inn hele 593 millioner dollar globalt. Filmen ble mildt sagt en hit - og har i etterkant resultert i en kortfilm, en TV-film og en animert serie for Disney Channel. At den hårete prinsessen også fant veien inn i kinomørket, var selvfølgelig bare et spørsmål om tid.

Les også: Hun er "down" for å spille Batgirl

SOM TO DRÅPER...: Flere fans uttrykker allerede at de ønsker seg den nylig Oscar-nominerte skuespilleren Florence Pugh i rollen som Rapunzel.
SOM TO DRÅPER...: Flere fans uttrykker allerede at de ønsker seg den nylig Oscar-nominerte skuespilleren Florence Pugh i rollen som Rapunzel.

Hvem bør spille Rapunzel?

I dette sekund jakter Disney en regissør som kan styre prosjektet i havn, men så langt er det ikke klart om den nye adaptasjonen vil følge i originalens fotspor- eller om den vil serveres med en vri. Etter "Aladdin" og "Løvenes Konge", som ikke akkurat var... nyskapende, krysser vi virkelig fingrene for siste alternativ.

Premieredatoen for "Rapunzel" er hittil ikke annonsert, men vi må regne med at en rekke Disney-nyinnspillinger når lerretet før den. Storfilmen "Mulan" er rett rundt hjørnet - og "Den lille havfruen", "Snehvit", "Sverdet i stenen" og "Bambi" er bare noen av filmene som er underveis. Hva tenker dere? Er dere gira - eller bør Disney gi seg mens leken er ok?

Ikke overraskende, har fansen allerede begynt å spekulere over hvem som egner seg som Rapunzel i den kommende filmen - og navn som Florence Pugh ("Little Women", "Midsommar"), Dove Cameron, Amanda Seyfried og Ariana Grande trekkes fram. Undertegnede holder en knapp på førstnevnte. Pugh er ikke bare slående lik Disney-prinsessen (se bildet over), hun er også en helt FANTASTISK(!) skuespiller.

Se fansens Twitter-meninger under:

Rapunzel
Rapunzel
Rapunzel
Rapunzel
Rapunzel
Rapunzel