Robert Downey Jr. og Tom Holland i Back to the Future

Se Tom Holland og Robert Downey Jr. spille hovedrollene i Back to the Future

Dette er...skummelt perfekt.

Har du noensinne lurt på hvordan en "Back to the Future"-reboot med Tom Holland og Robert Downey Jr. i hovedrollene ville ha sett ut?

Takket være YouTuberen EZRyderX47 og hans nyopplastede - og sjukt imponerende deepfake video, har vi nå en viss idé. Klippet viser selveste Spider-Man og Iron Man spille hovedrollene, opprinnelig spilt av Michael J. Fox og Christopher Lloyd, i den ikoniske komedien fra 1985.

Les også: Indiana Jones 5 er på vei

ORIGINALENE: Michael J. Fox og Christopher Lloyd.
ORIGINALENE: Michael J. Fox og Christopher Lloyd.

Creepy kombo

Og nei, vi snakker ikke en faktisk nyinnspilling av Robert Zemeckis film her. Downey Jr. og Hollands ansikter er satt oppå de originale skuespillerne, og selv om ansiktene er tilpasset til det perfekte - har karakterene fremdeles Fox og Lloyds stemmer. En greit creepy kombo, synes vi.

"Back to the Future" spilte inn 381 millioner dollar på verdensbasis og ble en eviggrønn kultklassiker, som senere fikk to oppfølgere; "Back to the Future Part II" og "Back to the Future Part III".

Sjekk ut klippet øverst i artikkelen.

Robert Downey Jr. er fortiden å se på kino i familiefilmen "Dolittle" og Tom Holland har en av stemmende i Pixars animasjonsfilm "Fremad" som har premiere 6. mars.