Isabelle Fuhrman in Orphan

Lager prequel til skrekk-favoritten Orphan

Esther kommer tilbake i en ny film, fra regissøren av The Boy.

Orphan er en stilfull skrekkthriller fra 2009 om en adoptivdatter som (SPOILER-VARSEL) viser seg å være en voksen, morderisk psykopat som vil ligge med paps. Nå får den en ny prequel!

Den store vendingen på slutten av den første filmen er at Esther ikke egentlig er et barn, men en 33 år gammel galning som lider av hypopituitarisme, en sykdom som stanser veksten hennes. Det blir spennende å se hvordan en ny film i serien kan følge opp den originale og overraskende avlsutningen.

Ifølge The Hollywood Reporter skal William Brent Bell, regissøren av The Boy og den kommende Brahms' Curse: The Boy 2, regissere filmen, som har fått tittelen Esther.

Filmen skal fortelle om opprinnelsen til Lena Klammer, den skremmende foreldreløse jenta fra originalfilmen. Hun rømmer fra et psykiatrisk sykehus i Russland, og kommer seg til USA ved å etterligne Esther, den bortkomne datteren til en velstående familie.

Vi vet ikke hvem som skal spille Esther/Lena i filmen. Isabelle Fuhrman var ti år gammel da hun spilte hovedrollen i originalfilmen fra 2009. Hun ser ikke lenger ti år gammel ut, så vi regner med at en ny skuespiller må ta over stafettpinnen i den nye filmen.

Se hvor du kan streame Orphan her