Borderlands

Eli Roth lager Borderlands-film

Regissøren bak Hostel og The Green Inferno skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill.

Sci-fi-skytespillserien Borderlandser en av verdens mest populære, og har solgt mer enn 57 millioner enheter på verdensbasis. Mer enn en million spillere spiller fortsatt åtte år gamle Borderlands 2 hver eneste måned.

Lionsgate har lenge sittet på rettighetene til å filmatisere det populære skytespillet, og i fem år har far-og-sønn-teamet Avi Arad og Ari Arad (Spider-Man, Iron Man) forsøkt å få en produksjon på beina. Craig Mazin(Chernobyl) er den siste manusforfatteren til å jobbe med spillfilmen.

Nå har de funnet en regissør! Eli Roth er best kjent for provoserende skrekkfilmer som Hostel, Knock Knock og The Green Inferno, så ingenting tyder på at Borderlands-filmen kommer til å bli mindre blodig enn videospillet.

Handlingen i Borderlands dreier seg om en gruppe på fire Vault Hunters, som reiser til den fjerne planeten Pandora for å jakte på et utenomjordisk hvelv som det ryktes å inneholde avansert alien-teknologi. De ender fort opp i kamp mot det lokale dyrelivet og bandittbefolkningen, når de prøver å stoppe overhodet for en privat hær fra å nå hvelvet først.

"Jeg er så spent på å dykke inn i Borderlands' verden, og jeg kunne ikke gjort det med et bedre manus, produsentteam og studio," sa Eli Roth i en pressemelding (via Deadline).

Lionsgate har ikke annonsert noen skuespillere som skal spille i Borderlands, og vi vet ikke når filmen kommer til å ha Norgespremiere.