John Krasinski i A Quiet Place

Han vil spille sin favoritt-superhelt

John Krasinski fra A Quiet Place har en superhelt-rolle i kikkerten.

John Krasinski regisserte og spilte hovedrollen i skrekkfilmen A Quiet Place, og spiller den eks-militære actionhelten Jack Ryan i serien med samme navn. Likevel er og blir han best kjent som Jim fra The Office, den jordnære moroklumpen som ser oppgitt inn i kamera når Michael driver med skrull.

Om cirka en måned kommer , som han har regissert, men Krasinski har fortsatt ett mål i karrieren: Han vil spille sin favoritt-superhelt.

Les også: Avslører Marvel Studios' første homofile superhelt-par

Allerede i 2010, mens The Office var i sin sjette sesong, var John Krasinski på audition for å spille Steve Rogers, a.k.a. Captain America. Den rollen gikk selvfølgelig til Chris Evans.

Året før hadde kona til Krasinski, Emily Blunt, fått rollen som Black Widow i Iron Man 2. Dessverre for ekteparet gikk innspillingen til Jack Black-komedien Gullivers reiser over tidsskjema, så Blunt forlot Black Widow-rollen, som Scarlett Johansson nå har spilt i 7 filmer, i tillegg til det kommende solo-eventyret Black Widow.

Siden begge partene i stjerneparet såvidt gikk glipp av Avengers-rollene, har fans gitt uttrykk for at de ønsker seg John Krasinski og Emily Blunt som Reed Richards og Sue Storm, superheltekteparet fra Fantastic Four.

Les også: Oversikt: Superheltfilmer i 2020

Fantastic Four har blitt filmatisert tre ganger. Fantastic Four kom allerede i 2005, og er en lettbeint familiekomedie med blant annet Chris Evans og Jessica Alba. Den fikk en oppfølger og tjente greit med penger, men likevel ble det bestemt at superheltfamilien skulle starte på nytt i den mørke 2015-versjonen med Michael B. Jordan og Kate Mara.

Fantastic Four (2015) har blitt kalt tidenes dårligste superheltfilm. Etter at Disney kjøpte 20th Century Fox, har Fantastic Four-rettighetene kommet hjem til Marvel Studios, men de har ennå ikke annonsert noen planer for en ny Fantastic Four-film.

Les også: Topp 10 Stan Lee-filmer

Krasinski selv legger ikke skjul på at han gjerne vil spille Reed Richards/Mr. Fantastic. I et intervju med Total Film forteller han entusiastisk:

- Jeg hadde elsket å være med i Marvel-universet. Jeg elsker de filmene fordi de er gøyale, men de er også veldig godt laget. Og mange av vennene mine er med i de filmene. Jeg aner ikke hva Marvel tenker, men hvis de vurderer å caste meg som Mr. Fantastic, burde de fortsette å vurdere det, for jeg er gira!