Call of the Wild

Call of the Wild: Harrison Ford stirrer ikke en hund, men denne fyren dypt inn i øynene...

Den EKSTREMT engasjerte hunde-skuespilleren er det mest bisarre vi har sett på en stund.

Harrison Ford er fortiden å se på kinoer over hele landet i familieeventyret "Call of the Wild", hvor han spiller mot den animerte hunden Buck. Vi gjør en lang historie kort:

Noen ganske fantastiske behind the scenes-klipp fra filmen har nådd redaksjonen - og i likhet med resten av internett, ønsker vi oss nå en alternativ versjon av "Call of the Wild". En versjon hvor Buck strippes for animasjon - og får skinne som det fantastiske mennesket(!) han egentlig er.

Ga dette nada mening? Se klippene av motion capture-artisten Terry Notary i nydelig...samspill med Harrison Ford under. Idet han kryper rundt på alle fire, logrer med sin ikke-eksisterende hale og generelt er et menne...vi mener en hund.

Ford vs hunde-mannen

Tanken på at grumpy, gamle Ford har forholdt seg til en voksen mann på armstylter under hele innspillingen, og ikke minst STIRRET en voksen mann på armstylter dypt inn i øynene. DET er gøy.

Når det gjelder Notary, er det å spille animerte dyr på film noe han kan. Fyren har tidligere turnet for selveste Cirque du Soleil, og anses som en av bransjens eksperter på bevegelseskoreografi. Han kan blant annet skilte med å ha spilt en av apene i "Rise Of..." og "War For The Planet Of The Apes", morderklovnen i "The Cabin In The Woods" og sist, men kanskje mest minneverdig; performance-kunstneren (les apemannen) i Ruben Östlunds "The Square" fra 2007. Har du sett filmen, vet du hva vi snakker om.

Se Notarys berømte "The Square"-opptreden her:

Se Terry Notary fortelle om sin opplevelse av "Call of the Wild"-innspillingen her:
"

Billetter, trailer og mer om "Call of the Wild" finner du her