The Suicide Squad, James Gunn

The Suicide Squad: Regissøren deler hjerteskjærende innlegg

...og bekrefter at innspillingen av superskurkfilmen er ferdig!

"That's a wrap" for innspillingen av den etterlengtede superskurkfilmen "The Suicide Squad"! Det avslører filmens manusforfatter og regissør James Gunn på Instagram, i et uvanlig åpent og hjerteskjærende innlegg.

I den følelsesladde posten skriver Gunn at faren hans døde to uker før innspillingen startet - og at hunden hans Wesley Von Spears døde to uker før innspillingen var ferdig. Til tross for noen vanskelige måneder på sett, har regissøren kun lovord om skuespillerene og crewet:

"Det var en vanskelig, vanskelig tid i livet mitt, og samtidig den mest tilfredsstillende jeg noensinne har hatt med en film. Profesjonaliteten, talentene, medfølelsen og vennligheten til dette ensemblet inspirerte meg hver dag", skriver Gunn.

Les også: Liam Neeson har offisielt gitt opp Star Wars- og superheltfilmer

The Suicide Squad

Harley Quinn stjeler showet

Foreløpig har vi ingen informasjon om handlingen i "The Suicide Squad", men Gunn har tidligere uttalt at han har latt seg inspirere av tegneserier fra 80-tallet, fremfor å tenke på filmen som en ren oppfølger til "Suicide Squad" fra 2016. Skuespillerne som vender tilbake fra sistnevnte film er Margot Robbie som Harley Quinn, Joel Kinnaman som Rick Flag, Jai Courtnet som Captain Boomerang og Viola Davis som Amanda Waller. I tillegg får vi se nye fjes som Idris Elba, John Cena, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Peter Capaldi, Alice Braga, Sean Gunn, Michael Rooker, Taika Waititi og mange flere.

Vi har dessverre ingen juicy detaljer som hvilke karakterer disse folka skal spille, men Gunn har ifølge Collider uttalt at Harley Quinn (fortiden kinoaktuell i "Birds of Prey") spiller en "STOR" rolle.

"The Suicide Squad" har amerikansk premiere 6. august 2021.

The Suicide Squad