Dwayne Johnson Black Adam

The Rock skal endre DC-universet!

...ifølge ham selv.

"The hierarchy of power in the DC Universe is about to change", skriver Dwayne "The Rock" Johnson på Instagram - til et intenst bilde av ham, svettende på treningsstudioet.

Skuespilleren avslutter posten med teksten "Training and prep for #BlackAdam has been a grind but this passion project outweighs the sacrifices.Truth, justice and the Black Adam way."

Dwayne Johnson

Selvsikker

Det er kun få måneder til innspillingen av Johnsons kommende antihelt-film "Black Adam" starter, og skuespillerens over middels selvsikre Insta-post hevder den vil utkonkurrere både "Superman" og "Batman". Kremt.

Filmen regisseres av Jaume Collet-Serra og Johnson spiller tittelrollen, erkefienden til superhelten Shazam!

Vi må innrømme at vi ikke var spesielt kjent med Black Adam fra før, men vi har skjønt at karakteren er en egyptisk prins som har latt seg fortære av superkreftene han en gang ble tildelt - og blitt skikkelig ond. I senere år er han i større grad en antihelt som forsøker å renvaske navnet sitt.

Vi vet hittil null om filmens handling, men vi regner med(!) at Warner Bros. plan er å bygge opp til et brakoppgjør mellom Shazam! og Black Adam.

Vi er litt usikre på om vi deler The Rocks forventninger, helt enda...

Lanseringsdatoen for "Black Adam" er satt til 22. desember 2021.