Fast & Furious 9

Fast & Furious 9 utsettes med 11 måneder

Fast & Furious 9 skulle hatt maipremiere, men blir nå utsatt til april 2021.

Fast & Furious 9 byr på Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez og Charlize Theron på rollelisten.

– Det er blitt klart at det ikke vil være mulig for alle våre fans rundt i verden å se filmen nå i mai, ifølge i en uttalelse på Twitter.

– Selv om vi vet at det er skuffende å måtte vente litt lenger, gjør vi dette trekket med sikkerheten til alle som vår fremste tanke. Å flytte premieren vil åpne for at hele vår globale familie kan oppleve det nye kapitlet sammen, het det videre.

Den utsatte premieren følger i sporene til filmer som den nye James Bond-filmen No Time To Die, A Quiet Place 2 og Petter Kanin hopper hjemmefra, melder BBC.

Torsdag ble det klart at Disney utsetter premierene på sine kommende filmer Mulan, The New Mutants og Antlers – uten at de har meldt om påtenkte, nye datoer.

Det er også full stopp i produksjonene på en rekke filmer og serier, som blant andre Disneys The Falcon and the Winter Soldier, som har premiere i august på strømmetjenesten Disney+ som den første originalserien fra Marvel-universet der.

Også innspillingen av Riverdale, Netflix-satsingene Russian Doll og The Prom er stanset, melder AP i sin oppsummering av hvordan hele underholdningsbransjen nå har stoppet helt opp i USA.