Bilde 3

Tom Holland bekrefter at Spider-Man 3 skal spilles inn om noen måneder

Sony og Marvel Studios satser på at siste del av Spider-Man: Home-trilogien skal gå foran kamera i sommer. De har også bekreftet at Zendaya er tilbake som MJ.

Mens mange filmer og serier stopper produksjonen og noen av vårens største filmfilmer blir forsinket på grunn av coronavirus, håper Sony Pictures og Marvel Studios fremdeles å kunne starte produksjonen på Spider-Man 3 i sommer.

Spider-Man sjæl, Tom Holland, bekreftet nylig at produksjonen av oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home har tenkt å starte produksjonen i juli.

Holland snakket med filippinske Daily Enquirer, og avslørte dessuten følgende:

- Zendaya skal definitivt være med i filmen. Når det gjelder forholdet mellom Peter og MJ, er jeg ikke sikker på hva det blir.

Scenen under rulletekstene til Spider-Man: Far From Home tok en sjokkerende vending da J.K. Simmons gjentok rollen sin som J. Jonah Jameson fra 2001-2007-trilogien, og avslørte Spider-Mans identitet for hele verden.

Med Venom 2 og Morbius på trappene, er det mulig at Spider-Man 3 skal binde sammen de en gang uforenelige Spider-Man-universene til Sony og Marvel. Morbius-traileren har en bisarr scene med en Spider-Man-plakat, og hinter til at Michael Keaton er tilbbake i rollen han spilte i Spider-Man: Homecoming.

Det er noen skjær i sjøen for denne filmen. Selv hvis de hardeste tiltakene mot spredning av koronaviruset løftes før juli, har Zendayas serie Euphoria blitt satt på pause, og hun må sannsynligvis fullføre innspillingen av andre sesong før hun kan spille MJ.

Vi vet heller ikke hva som sker med den tilsynelatende forbannede Uncharted-filmen til Tom Holland, som etter planen skal spilles inn om en måned.

Spider-Man 3 vil bli regissert av Jon Watts, og skal etter planen ankomme kinoer 16. juli 2021.

Se hvor du kan streame Spider-Man: Homecoming her

Se hvor du kan streame Spider-Man: Far from Home her