Fast & Furious: Hobbs & Shaw

The Rock lover at Hobbs & Shaw 2 er på vei

Dwayne "The Rock" Johnson bekrefter at gjengen er godt i gang med å planlegge en oppfølger til Fast/Furious-spinoffen.

Etter Fast & Furious 8 stakk Dwayne "The Rock" Johnsons og Jason Statham av fra moderskipet, og i fjor høst kom bilseriens første spin-off-film, Hobbs & Shaw. Franchisens tiende film, Fast & Furious 9, har blitt utsatt med hele 11 måneder, og har ikke lenger noen fastsatt premieredato, men The Rock annonserte nylig at spin-offen har en oppfølger på vei.

Handlingen i Hobbs & Shaw foregår to år etter Fast & Furious 8. Den følger Luke Hobbs og Deckard Shaw, som blir tvunget til å samarbeide når cyberterroristen Brixton Lore (Idris Elba) truer med å slippe løs et virus som kan utslette menneskeheten.

Steinmannen Dwayne hadde en direktesendt Q&A-session på Instagram denne uka, hvor han blant annet ble spurt hvordan ståa var på Hobbs & Shaw-kontoret. Da ga Johnson den aller første offisielle bekreftelsen på at en oppfølger er på vei.

- Vi utvikler nå den neste filmen akkurat nå, og jeg er ganske spent på den… Vi må bare finne ut det kreative akkurat nå, og hvilken retning vi skal gå i.

Det høres ut som Dwayne er litt misfornøyd med den første Hobbs & Shaw-filmen, og vil gjøre alt han kan for å sørge for at toer'n blir en forseggjort blockbuster.

Se hvor du kan streame Hobbs & Shaw her

Watchlist Fast & Furious 9 her