Artikkelbilde Filmweb drive-in-kino

Filmweb inviterer til drive-in-kino i Telenor Arena

Filmweb, Nordisk Film Kino og ODEON Kino bygger i samarbeid med Telenor Arena og Rema 1000 Norges råeste innendørs drive-in-kino på Fornebu. I påsken ønskes publikum velkommen til fire daglige forestillinger i syv dager; fra tirsdag 7. april til mandag 14. april.

I syv dager fra og med tirsdag 7. april skal vi vise 17 forskjellige filmer i Telenor Arena.

Blant filmene som skal vises er påskekomedien Fjols til Fjells, Pixars nyeste film Fremad, filmen om Elleville Elfrid, Oscar-vinneren Parasitt, Vin Diesels superheltfilm Bloodshot og flere andre filmer for både barn, ungdom og voksne.

Se hele programmet her!

For løpende oppdateringer, meld deg på vårt Facebook-event.

Filmene skal vises på et stort kinolerret, og vi installerer 24 basshøyttalere i arenaen, i tillegg til lyden som blir sendt til radioene i bilene.

100 biler vil få plass per forestilling, og du kan velge mellom to billettkategorier. Premium (kr 375,- per bil, inkl. billettgebyr) er for de 4 første radene nærmest lerretet, og Ordinær (kr 275,- per bil, inkl. billettgebyr) er de øvrige 5 radene. Billettprisen gjelder per bil, og det kan være maks 5 personer per bil.

Du trenger en FM-radio i bilen for å høre lyden fra filmen. Vi anbefaler å ta med en bærbar FM-radio som går på batteri. Det vil også fungere hvis du har en bilradio med FM, men husk at bilen kan gå tom for strøm når motoren ikke er på.

Innkjøring åpner 45 min før forestilling, og biler fylles på forfra etter kategori, kom gjerne i god tid. Se anvist inngang på billetten.

Bilene vil plasseres med to meters mellomrom, alle vinduer skal være lukket, billetten skannes gjennom bilruten og det er ikke lov til å forlate bilen under arrangementet. Publikum henvises til å følge FHIs retningslinjer.

For å kjøpe billetter, lese programmet og finne praktisk informasjon, gå til driveinkino.no.

Salkartet for Drive-in kino på Telenor Arena