Venom

Venom 2 har fått en kokko tittel, men kommer 8 måneder senere enn planlagt

Den Andy Serkis-regisserte superheltoppfølgeren Venom 2 finnes ikke lenger. Men 25. juni 2021 kommer Venom: Let There Be Carnage.

Venom ble sett av 140 000 nordmenn på kino, og filmen hintet skamløst om en oppfølger. Tom Hardy/Eddie Brock/Venom er tilbake i oppfølgeren, som blir regissert av Andy Serkis skulle ha kinopremiere 2. oktober 2020, men nå har tegneseriefilmen blitt utsatt med åtte måneder, til 25. juni 2021. Det er ikke bekreftet at dette også blir den norske premieredatoen.

Venom hadde, som alle superheltfilmer med respekt for seg selv, en liten scene etter rulleteksten. Den etablerte at Woody Harrelson skal slippe skurke-symbiotet Carnage, og vi gleder oss til å se han slåss mot Venom!

Les også: Exit kan takke Idol for at innspillingen av sesong 2 går som planlagt

Sammen med den sørgelige nyheten kommer også en gladnyhet: Vi trenger ikke å kalle filmen Venom 2 lenger! Den heter nemlig Venom: Let There Be Carnage.

Regissør Andy Serkis var en britisk teater- og stemmeskuespiller før han fikk sitt gjennombrudd som Smeagol/Gollum i Ringenes herre-filmene. Han spilte rollen i en tettsittende kondomdrakt med streker og pingpong-baller, før en gjeng dyktige effektmakere og animatører forvandlet han til datakreasjonen. Serkis har senere spilt King Kong og Caesar fra Planet of the Apes-filmene. Han har selv regissert to langfilmer: Polio-dramaet Breathe og Netflix-filmen Mowgli.

Les også: Fast & Furious 9 utsettes med 11 måneder

Andy Serkis liker grandiøst og teatralsk skuespill, så vi regner med at Hardy får et nokså fritt spillerom, også i toer'n! Venom: Let There Be Carnage blir skrevet av Kelly Marcel, som skrev Venom sammen med duoen Jeff Pinkner og Scott Rosenberg.