Sylvester Stallone og Wesley Snipes i Demolition Man (1993)

Sylvester Stallone annonserer Demolition Man 2

Det er 27 år siden sci-fi-actionfilmen Demolition Man hadde kinopremiere. Nostalgi fortsetter å blåse nytt liv i gamle filmer, og nå høres det ut som Sylvester Stallone skal lage en oppfølger.

Under en Q&A på Intagram annonserte Sylvester Stallone at en oppfølger til sci-fi-filmen Demolition Man fra 1993 er på vei! Stallone hadde lite å fortelle om filmen, annet enn at han er rimelig sikker på at den kommer.

- Jeg tror det kommer. Vi jobber med det akkurat nå med Warner Brothers, og det ser fantastisk ut, så det skulle komme ut. Det kommer til å skje.

Demolition Man har Stallone og Wesley Snipes i hovedrollene, og handler om en psykopatisk kriminell, spilt av Snipes, som tar 30 gisler. Den barske politimannen John Spartan (Stallone) prøver å redde situasjonen, men ender opp med å bli dømt for uaktsomt drap på alle gislene. Begge to blir frosset ned for "rehabilitering".

Så hopper vi fram i tid til 2032. Los Angeles har blitt et fredeligere og mykere samfunn uten kriminalitet og vold. Når skurken blir tint opp, snur hann byen opp-ned med ville voldshandlinger og ugjerninger. Bare en mann kan stoppe den ondskapsfulle voldsspredningen. Spartan blir tinet opp, og får en ny sjanse til å gjøre opp med sin verste fiende.

Filmen fikk helt midt-på-treet anmeldelser og tjente passelig med penger i 1993, men den har tydligvis en stor fanskare som ønsker seg en forsinket oppfølger! Vi vet ikke om Wesley Snipes kommer tilbake, hva filmen skal handle om eller når den får premierre.

Se hvor du kan streame Demolition Man her