Emily Blunt i A Quiet Place

A Quiet Place-teamet lager ny sci-fi-thriller

Scott Beck og Bryan Woods, duoen som skrev manuset til A Quiet Place, skal lage en "vill" og "gal" science-fiction-thriller.

Scott Beck og Bryan Woods, duoen som skrev manuset til A Quiet Place, har solgt sitt nyeste manus til Sony Pictures. Det mystiske manuset er en sci-fi-thriller, og Beck og Woods vil produsere sammen med ingen ringere enn den legendariske Sam Raimi, som skrev og regisserte The Evil Dead og snart begynner innspillingen av Doctor Strange 2.

Forfatterteamet jobbet tidligere med Raimi på serien 50 States of Fright for den amerikanske strømmetjenesten Quibi. Den serien er mest kjent for en bisarr scene som involverer en gull-arm.

Les også: "The Golden Arm" er ukas mest absurde klipp

Variety informerer om denne filmen, men advarer om at "plottdetaljer for den originale historien blir holdt hemmelige." Beck og Woods bekreftet nyheten på Twitter, og uttalte at filmen kommer til å bli "gal" og "vill".

- A Quiet Place ga oss selvtilliten til å investere i vår for kjærlighet for originale ideer, ved å skrive en annen gal, vill film. Dette er det manuset. Vi er glade for å bringe det til live med våre fantastiske produsenter og teamet på Sony Pictures.